Great Ocean Road & Bimbi Park

2010
10.12

Halloooo hier zijn we nog eens !

De afgelopen 2 dagen hebben we de Great Ocean Road afgereden (het is te zeggen: Elke heeft de Great Ocean Road quasi volledig afgereden, en een heel klein stukje op haar tanden gebeten toen Maarten het stuur probeerde over te nemen op de slalomwegen).

Onderweg stopten we aan merkwaardige rotspartijen, zonnige (en soms ook enorm winderige) stranden, kustdorpjes en… Bimbi Park! Bimbi Park, de thuis van de koala’s, zo zei men ons. En we hebben er wel degelijk ook enkele in de bomen zien hangen/ liggen/ slapen, maar ook… horen brullen naar elkaar. Ja, koala’s brullen! Je kan het het best omschrijven zoals de brul van een leeuw gemengd met het knorren van een varken (probeer het u gewoon in te beelden…).

Na onze overnachting in Koalaland en het verder afrijden van de Great Ocean Road, zetten we koers richting Melbourne.
We zijn zonet al even het stadscentrum ingetrokken, morgen gaan we Melbourne hopelijk helemaal leren kennen. Morgen, dat is na het zalig slapen in een zalig bed, na nog een zalige douche in een zalige badkamer, na een zalig ontbijt klaargemaakt in onze zalige keuken…. morgen dus.

Tot dan!

groetjes,
Elke & Maarten

4 reacties op “Great Ocean Road & Bimbi Park”

 1. Tamara says:

  Hey Elke en Maarten,

  Zo te lezen en te zien amuseren jullie je daar down under super! De verhalen en de foto’s zijn alvast super en doen me toch ook zin krijgen om er eens op ontdekking te gaan!

  De pluche metgezel amuseert zich blijkbaar ook goed 🙂

  Nog veel plezier!!

  Groetjes!

 2. evelien says:

  hey elke,

  wou je toch nog even meegeven dat je 6 kg handbage mag meenemen –> ahhh toch plaats voor enkele aankopen :-).

  nog super veel plezier daar !!!!

 3. Martine says:

  Nu Evelien de aanzet heeft gezet tot shoppen kan ik u misschien nog melden dat je in Adelaide al extra geld hebt uitgespaard (gratis fiets ipv 2 x 30 AUSD = 60 AUSD) waarvan ik vind dat die u helemaal toekomt om te shoppen (aangezien jij de gratis fietsen gevonden hebt)!

  Proficiat Maarten, een nieuwe T-shirt gevonden in de valies ;o)
  Looking good Man!!

  Weten jullie dat je jullie website “Elke en Maarten” eigenlijk ook kan lezen als “Elk een Maarten”? ‘t Zou wel een minder nobel streefdoel zijn als “elk een waardig bestaan” of zoiets, maar ik snap het wel hoor Elke (wat kan liefde toch mooi zijn!!).
  Je loopt dan wel het gevaar dat als de vrijgezel-Maartens op zijn, de vrouwen zich beginnen richten tot de gehuwde Maartens hé Elke, dus misschien toch maar oppassen….

  Ook nu weer twee herkenningspunten gezien op de foto’s. Nu gaat ge dus aan het stuk beginnen dat voor mij de grote onbekende is – tussen Melbourne en the Blue Mountains, ben benieuwd!!

  Amuseer jullie nog!

  Martine.

 4. steven says:

  Blij te zien dat je nog steeds alive and kicking zijt.
  Het interesseert je vast op dit moment niet maar wist je dat messagent hier al enkele dagen zo plat als een vijg ligt? 🙂

  Geniet nog van je vakantie!

Reageer op dit bericht