In Singapore!

2010
10.04

Na 11u vliegen zijn we aangekomen in Singapore. Gelukkig moeten we hier slechts een uurtje wachten voor we terug op het vliegtuig mogen.

We hebben allebei goed geslapen ( in vliegtuigtermen natuurlijk, kan toch niet tippen aan een echt bedje), waarschijnlijk dankzij de opgestapelde vermoeidheid van de afgelopen dagen.

Helaas ben ik erin geslaagd om de camera mét lege batterij mee te nemen en de lader en volle batterij in de bagage te laten. Bijgevolg hebben we nu enkel iPhone foto’s van de vliegtuigreis. Misschien maar beter ook, aangezien we er toch niet al te fris bijlopen op dit ogenblik.

In Frankfurt is onze plushen reisgezel trouwens onderworpen aan een strenge veiligheidscontrole. Het veiligheidspersoneel vond hem er nogal verdacht uitzien en wou toch even testen of hij geen schattige denkmantel voor explosieven was in plaats van gewoon een schattig plushen beertje…

Ik mocht dus samen met de veiligheidsmeneer in een apart kotje om de Walibi te laten testen. Gelukkig is hij veilig verklaard en mochten we het vliegtuig op. Op mijn opmerking “I don’t think he’s going to explode” had de veiligheidsmeneer anders wel een passend antwoord klaar: “No, but you look like dynamite!”. Daarop stond ik toch even met mijn mond vol tanden (jawel, het is mogelijk :-))

Nu gaan we nog even profiteren van onze bewegingsvrijheid voor we alweer voor een dikke 12u op een vliegtuig kruipen. Honeymoonen is toch afzien, niet te doen! 🙂

Groetjes,

Elke & Maarten

3 reacties op “In Singapore!”

 1. mama Bready says:

  Leuk dat er zo vlug een berichtje komt. De plushen metgezel lijkt de reis het beste te verteren. Nog een goede reis, misschien zijn jullie al ter plaatse. En tot een dezer dagen.

 2. Tamara says:

  Dit is echt een leuk idee om jullie reisverslag bij te houden! Zo zijn we ook meteen op de hoogte van jullie avonturen!
  Blij om te horen dat jullie de kleine “Walibi” toch mochten meenemen… op de foto te zien geniet hij heel erg van zijn reisje!
  Amuseer jullie in het land van de kangoeroe’s en koala’s en hopelijk zien we hier snel een eerste foto van hen verschijnen 🙂
  Groetjes!

 3. Martine says:

  Had ik geweten dat jullie verstekelingen meesmokkelen, had ik ook wel een kangaroekostuum aangetrokken hoor! (Maar wellicht ben ik iets moeilijker door de veiligheidsprocedures te smokkelen.)
  Ik heb gisteren een hele dag aan jullie zitten denken (“nee, nu zullen ze er nog altijd niet zijn”, “nu gaat Elke kramp hebben in haar been”, ….)
  Maar nu is het ergste echt wel achter de rug hé! Hopelijk verteren jullie de jetlag snel, maar als ge er toch last van hebt en ge zijt morgenvroeg veel te vroeg wakker, kunt ge altijd een toertje gaan lopen hé => ideale manier om de stad te verkennen. (Laat mij maar weten als je het betonnen wiebelbrugje gevonden hebt!)

  Ik vond de foto van in Signapore nogal ongeloofwaardig: jullie zien er veel te goed uit (volgens mij hebben jullie toch wel even jullie allerlaatste krachten hiervoor aangesproken (=> remember my picture???) )

  Tot hoors, we houden jullie hier in de gaten!

Reageer op dit bericht